Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Xunta de Galícia

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” destinarà 17 milions d’euros a Obra Social a Galícia entre el 2015 i el 2016

La Corunya, 7 Octubre 2015

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han signat avui a Santiago de Compostela un acord que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per al 2015 i el 2016.

L’Obra Social ”la Caixa” intensificarà la seva acció a Galícia amb el desplegament d’un dels seus programes més estratègics, CaixaProinfància, centrat en l’atenció a infants en situació de vulnerabilitat, amb l’objectiu de lluitar contra la pobresa infantil.

CaixaProinfància es desenvoluparà en barris d’A Coruña, Lugo, Ourense, Pontevedra, Vigo, Ferrol i Santiago de Compostela amb índexs elevats de pobresa relativa o extrema.

La integració laboral de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de la gent gran i l’accés a l’habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’entitat.

En paraules del president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé: «Presentem un acord de màxims, una aliança que té com a objectiu primordial millorar la qualitat de vida dels gallecs, amb una atenció especial per les persones més vulnerables. Per aconseguir-ho, intensifiquem la nostra acció social a la comunitat i despleguem un programa clau dirigit a lluitar contra la pobresa infantil, amb la voluntat de contribuir a construir el millor futur per a Galícia i els gallecs».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades