Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Programa Incorpora

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Quatre empreses madrilenyes reben els Premis Incorpora de ”la Caixa” pel seu compromís amb la contractació de persones vulnerables

Madrid, 29 Octubre 2015

Els Premis Incorpora Comunitat de Madrid reconeixen empresaris que aposten per la integració laboral de col·lectius vulnerables en el marc de la responsabilitat social corporativa.

Sánchez y Moreno Repcal, Carabandis E. Leclerc Carabanchel, Clece i la Compañía Hijas de la Caridad San Vicente Paúl són les quatre guardonades a la comunitat.

Entre els criteris de selecció que ha seguit el jurat hi ha el nombre de contractacions de persones vulnerables respecte del conjunt de la plantilla, el perfil dels treballadors integrats i la durada mitjana dels contractes.

Incorpora, el programa d’integració laboral de l’Obra Social ”la Caixa”, ha facilitat a la Comunitat de Madrid més de 2.000 llocs de treball a col·lectius vulnerables (persones amb discapacitat, immigrants, exreclusos, aturats de llarga durada, joves en situació de vulnerabilitat o dones víctimes de violència de gènere) des del començament d’any, davant dels 1.464 del mateix període de l’any anterior.

En funcionament des de l’any 2006, Incorpora disposa de la col·laboració de 35 entitats socials madrilenyes especialitzades en el treball amb col·lectius en risc d’exclusió, i també d’una xarxa de 76 tècnics d’inserció laboral que fan de pont entre aquestes entitats i les empreses.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades