Tornar Tornar

Parlem de drogues des de l’exposició itinerant de Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife, 9 Novembre 2015

A través del programa «Parlem de drogues», la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació CajaCanarias ténen la voluntat de fer arribar la prevenció del consum de drogues a poblacions d’arreu d’Espanya.

L’exposició interactiva Parlem de drogues, que s’emmarca dins la col·laboració entre la Fundació Bancària ”la Caixa”, la Fundació CajaCanarias i l’Ajuntament del Santa Cruz de Tenerife, pretén sensibilitzar els joves i prevenir-los contra les drogues des d’un punt de vista científic i global, i oferir recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, la comunitat educativa, els professionals de la salut i els joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.

Segons l’Enquesta Estatal sobre Ús de Drogues en Ensenyaments Secundaris del 2012 (ESTUDES), l’alcohol i el tabac, seguits pel cànnabis, continuen sent les drogues més consumides pels estudiants espanyols. Després vénen, per aquest ordre, els hipnosedants (amb recepta i sense), cocaïna, èxtasi, al·lucinògens, amfetamines, inhalables volàtils i heroïna, que se situa en últim lloc.

Els eixos d’aquest programa es posen en marxa en línia a través del web www.parlemdedrogues.org, portal a disposició del professorat i l’alumnat que ofereix una visió en 3D de l’exposició interactiva Parlem de drogues.Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades