Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Generalitat Valenciana

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” destinarà 53 milions d’euros a Obra Social a la Comunitat Valenciana entre 2015 i 2016

València, 11 Novembre 2015

El president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, han firmat hui, a València, un acord que contempla la col·laboració entre les dos institucions en matèria d’acció social, educativa, científica, mediambiental i cultural per a 2015 i 2016.

Fruit d’este acord, ”la Caixa” reforça la seua acció social a la Comunitat Valenciana com a resposta a les necessitats dels seus ciutadans en la conjuntura actual elevant el pressupost de l’Obra Social.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de l’ocupació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones majors i l’accés a la vivenda seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a la Comunitat Valenciana.

A més, l’entitat reforça el seu compromís amb la regió amb una segona convocatòria d’ajudes a iniciatives socials dirigida, específicament, a entitats de la Comunitat Valenciana i que està dotada amb 800.000 euros.

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, ha manifestat: «Volem contribuir a construir el millor futur per als valencians, parant especial atenció a aquells que tenen menys oportunitats. I per a aconseguir-ho, cal donar resposta als grans reptes socials del present. Amb este objectiu refermem hui el nostre compromís creixent amb este territori per a tornar-li la confiança que deposita en la nostra entitat».

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

 

Notícies relacionades