Tornar Tornar

El Govern de Navarra i l'Obra Social ”la Caixa” donaran feina a 39 persones en risc d'exclusió social als espais naturals de Navarra

Navarra, 25 Novembre 2015

Isabel Elizalde Arretxea, consellera de Desenvolupament Rural, Medi Ambient i Administració Local del Govern de Navarra, i Ana Díez Fontana, directora territorial de CaixaBank a Navarra, han renovat el seu compromís amb la integració laboral de persones en risc d’exclusió social a través de la millora dels espais naturals de Navarra.

L’acord permetrà el desenvolupament d’un total de nou actuacions en espais de gran interès ecològic. Les noves iniciatives inclouen projectes dirigits a la restauració d’hàbitats de vernedes, la creació de grups de zones humides, la conservació de roures centenaris i el voluntariat ambiental.

Des que es va posar en marxa aquest programa, el 2006, un total de 518 persones en situació desafavorida han tingut accés al món laboral a través de 142 projectes mediambientals, als quals l’entitat financera ha destinat fins avui un total de 8,05 milions d’euros.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades