Tornar Tornar

El Messies participatiu de l'Obra Social ”la Caixa” arriba a la seva desena edició a Madrid

Madrid, 2 Desembre 2015

L’Obra Social ”la Caixa” presenta el concert participatiu d’El Messies de Händel, que amb aquesta arriba a la seva desena edició consecutiva a la ciutat de Madrid.

L’organització d’un concert amb l’oratori de Händel a càrrec de ”la Caixa” es remunta a la dècada dels 80, i ja és una tradició a Madrid, on se celebra des de 2006 en format “participatiu”, amb l’objectiu d’estimular la pràctica social del cant i reconèixer la tasca que es porta a terme des de les associacions corals.

La interpretació conjunta d’El Messies, una de les obres més emblemàtiques i significatives del repertori de tots els temps, ha registrat un nou èxit de participació en aquesta desena edició, amb una xifra d’un total de 414 cantants no professionals en cadascun dels dos concerts programats per ”la Caixa”.

Després d’un intens treball de preparació durant tres mesos, cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel al costat de l’Orquestra del Segle XVIII i el cor Cappella Amsterdam, els solistes Rosemary Joshua (soprano), David Allsopp (contratenor), Thomas Walker (tenor) i David Wilson-Johnson (baix); i sota la batuta del reconegut director Daniel Reuss.

Des de 1995, més de 42.000 persones han participat, cantant, en els concerts organitzats per l’entitat, amb un públic que supera les 392.000 persones.

El concert participatiu de l’Obra Social ”la Caixa” El Messies tindrà lloc a l’Auditori Nacional els dies 2 i 3 de desembre, a les 19.30 hores.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades