Tornar Tornar

El BID i la Fundació Bancària ”la Caixa” destinen un milió d'euros a dos nous projectes de desenvolupament socioeconòmic a Colòmbia

Internacional, 11 Desembre 2015

El director general d’Aliances Estratègiques del Banc Interamericà de Desenvolupament, Bernardo Guillamon, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat a Washington un nou acord de col·laboració per contribuir al progrés socioeconòmic de Colòmbia.

L’acord preveu que la Fundació Bancària ”la Caixa” faci una inversió de 500.000 euros i que el Banc Interamericà de Desenvolupament hi aporti els recursos de préstec. Ambdues aportacions permetran impulsar dos projectes rurals orientats a generar noves oportunitats de feina i a millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables de Colòmbia.

Concretament, un dels projectes derivats de l’acord amb el BID permetrà donar suport a les associacions de les dones cafeteres de municipis empobrits del Sud de Colòmbia.

Jaume Giró ha aprofitat la seva estada a Estats Units per mantenir reunions de feina amb institucions internacionals com el Banc Mundial, el Council on Foundations i UNICEF, dirigides a reforçar la col·laboració.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades