Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” construeix sis centres per millorar l’educació d’infants que viuen en zones rurals de la Xina

Internacional, 14 Desembre 2015

La creació d’aquestes aules forma part del projecte Firefly, que té com a objectiu oferir més oportunitats educatives als escolars d’àrees rurals de difícil accés i amb temperatures extremes, facilitant-los l’accés al material formatiu de què ja disposen la majoria d’alumnes de les regions més desenvolupades.

La col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Shanghai Soong Ching Ling – BEA Charity Fund preveu la creació de sis centres i el manteniment d’uns altres dotze a diferents regions de la Xina, així com la dotació de recursos educatius per als alumnes.

El projecte Firefly es desenvolupa en el marc de la participació accionarial de CaixaBank en el Bank of East Asia (BEA).

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancaria ”la Caixa”, destaca: «El projecte Firefly se centra en un dels col·lectius prioritaris per a l’Obra Social: la infància amb menys oportunitats. De la mateixa manera que impulsem el programa CaixaProinfància per lluitar contra la pobresa infantil a les principals ciutats espanyoles, expandim aquest compromís a la Xina en el marc de la nostra participació en el Bank of East Asia».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades