Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i MicroBank facilitaran assessorament i microcrèdits a emprenedors en risc o situació d'exclusió

Barcelona, 22 Desembre 2015

L’objectiu és potenciar l’autoocupació dels usuaris del programa d’integració laboral de l’Obra Social, Incorpora, facilitant-los acompanyament i accés a un microcrèdit social per finançar el seu projecte.

Incorpora preveu impulsar 40 punts d’autoocupació durant el 2016 que permetran assessorar 2.400 persones i la creació de més de 600 microempreses.

D’altra banda, MicroBank, el banc social especialitzat en microfinances participat íntegrament per CaixaBank, crearà una línia de finançament de 5 milions d’euros anuals dirigida a aquests usuaris del programa Incorpora.

«Volem afavorir que la capacitat d’emprendre estigui a l’abast de totes les persones, també d’aquelles que, tot i tenir un bon projecte de negoci, no disposen dels recursos necessaris per tirar-lo endavant. És el cas dels usuaris d’Incorpora que aposten per l’autoocupació. Ara, a més d’oferir-los assessorament i acompanyament, posem a la seva disposició una línia de microcrèdits a través de MicroBank per ajudar-los a fer realitat el seu somni», explica el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades