Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” presenta les seves vuit Convocatòries de Projectes Socials 2016 a les entitats de Madrid

Madrid, 1 Febrer 2016

A través de l’acte de presentació de les Convocatòries d’Ajuts a Projectes Socials 2016 a Madrid, l’Obra Social ”la Caixa” vol reconèixer el compromís de les entitats socials del territori i fomentar el desenvolupament de projectes socials.

El Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa” obre aquest any un total de vuit convocatòries, cada una amb línies d’acció prioritàries diferents, però que persegueixen un mateix objectiu final: la transformació personal i social de persones en situació vulnerable.

Com a novetat, aquest any s’introdueix una nova convocatòria dirigida als projectes d’acció social que es desenvolupin en l’àmbit rural, una realitat específica que planteja reptes a la qualitat de vida i a la igualtat d’oportunitats de les persones que viuen en zones rurals.

A més, per tercer any consecutiu s’impulsaran els Premis ”la Caixa” 2016 a la Innovació i la Transformació Social, dotats de 15.000 euros, que s’atorgaran a cada un dels deu millors projectes de tot Espanya presentats a sis de les vuit convocatòries (detallades més endavant).

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema