Tornar Tornar

MY World. Reptes per un món millor. CaixaForum Madrid

Madrid, 4 Febrer 2016

Imagina que estàs a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Els líders mundials s’han reunit per discutir les diferents propostes per aconseguir un món millor. I arriba el teu torn. Quines propostes faries?

Pujar al podi de les Nacions Unides i transmetre idees creatives i transformadores que seran escoltades és possible si entres a la nova exposició interactiva de CaixaForum Barcelona, MY World. Reptes per un món millor.

Organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” i la Campanya del Mil·lenni de les Nacions Unides, l’exposició dóna a conèixer els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que van pactar el setembre del 2015 els líders mundials a la seu de les Nacions Unides a Nova York. Ara, a través d’aquesta mostra, es presenten en primícia a Espanya.

Però MY World. Reptes per un món millor va més enllà d’una exposició per ser contemplada. Es tracta d’una acció social en ella mateixa que demana la il·lusió i la creativitat dels visitants, tenint en compte que els ODS constitueixen un full de ruta universal que necessita, a més del compromís dels polítics, la implicació de la societat.

A través d’aquesta exposició podràs conèixer de primera mà les fites que s’han aconseguit fins ara i també els reptes marcats entre tots per assolir un món millor.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

 

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema