Tornar Tornar

500 estudiants de Colòmbia aprenen a emprendre a través del Projecte Joves Emprenedors de l’Obra Social ”la Caixa”

Internacional, 17 Febrer 2016

Un total de 500 alumnes de quatre escoles de Colòmbia que tenen el suport de la Fundación Pies Descalzos estan aprenent a l’aula el concepte, les característiques i els valors d’una actitud emprenedora i creativa, gràcies al Projecte Joves Emprenedors, un innovador programa educatiu digital desenvolupat per l’Obra Social ”la Caixa”.

Amb l’objectiu d’oficialitzar la seva posada en marxa i donar-lo a conèixer entre la comunitat educativa de Colòmbia, el director de l’Àrea Comercial i Educativa de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Xavier Bertolín, i la directora executiva de la Fundación Pies Descalzos, Patricia Sierra, han presentat el projecte al Ministeri d’Educació de Colòmbia, en una reunió que va tenir lloc dilluns passat amb Paola Muñoz, cap de l’Oficina de Cooperació i Afers Internacionals.

Una vegada presentat al Ministeri, el Projecte Joves Emprenedors ha estat presentat públicament en un acte que ha tingut lloc avui a la Institución Educativa Distrital Fundación Pies Descalzos de Barranquilla, una de les quatre escoles on s’està aplicant el recurs digital. L’han presidit Xavier Bertolín i Patricia Sierra, que han visitat també una altra de les escoles que participen en el projecte, la Institución Educativa Fundación Pies Descalzos de la ciutat de Cartagena.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades