Tornar Tornar

“la Caixa” i el Govern de les Illes Balears, deu anys millorant els espais naturals i proporcionant feina a persones en risc d’exclusió social

Illes Balears, 18 Febrer 2016

La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i el director territorial de ”la Caixa” a Balears, Xicu Costa, han signat avui la renovació del Conveni de col·laboració entre ambdues parts, que va començar el 2005 i al qual l’entitat financera ha destinat, fins avui, 12,8 milions d’euros.

Aquest acord permetrà dur a terme enguany disset noves actuacions per a la protecció, la promoció, la conservació i la millora del medi ambient, amb la finalitat de garantir-ne l’estabilitat i la maduresa i millorar-ne l’estat de conservació.

Es preveu que durant el 2016 seixanta-nou persones tinguin accés al món laboral en l’execució dels treballs de millora.

L’Obra Social ”la Caixa” i el Govern de les Illes Balears renoven així el compromís amb la millora del medi ambient i el foment de l’ocupació de persones desfavorides. En aquest sentit, els deu darrers anys han dut a terme 189 actuacions als espais naturals de la Comunitat Autònoma, gràcies a les quals 1.137 persones han tingut accés al món laboral.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades