Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” i la Universitat Autònoma de Madrid validen un model de millora de la convivència intercultural

Madrid, 23 Febrer 2016

El Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) impulsat per l’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb administracions públiques, professionals i entitats socials, arriba al seu sisè any de treball col·laboratiu, amb la participació de 515.200 ciutadans.

El projecte ha mobilitzat, fins ara, més de 500 representants de l’Administració pública, 417 associacions i més de 2.300 professionals als 39 territoris on es desenvolupa, caracteritzats per una alta diversitat cultural.

Al llarg de tot aquest temps, s’ha aconseguit sistematitzar el model preventiu de la conflictivitat social creat pel Projecte ICI, de manera que ara és exportable a altres territoris i entitats que el vulguin aplicar.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades