Tornar Tornar

Més de 80 aficionats a la música canten en El Musical participatiu que organitzen l’Obra Social ”la Caixa” i el Teatro Cervantes de Màlaga

Màlaga, 8 Març 2016

L’Obra Social ”la Caixa” presenta, en col·laboració amb l’Ajuntament de Màlaga, el concert, El Musical participatiu, que fa realitat el somni de tot aficionat al gènere musical: actuar en un teatre professional, com el Teatro Cervantes, juntament amb solistes i un conjunt instrumental professional.

Després de l’èxit de la primera edició, celebrada al mateix escenari el 2014, l’Obra Social ”la Caixa” torna a la ciutat de Màlaga amb l’objectiu de permetre que més de 80 cantants no professionals puguin protagonitzar un emotiu recorregut per la història del teatre musical, des dels seus orígens fins avui, a partir de fragments d’alguns dels musicals més emblemàtics: Chicago, Hello, Dolly, Hairspray, Cats o Les misérables.

Sota la direcció musical i escènica d’Óscar Peñarroya i Xavier Casan, respectivament, actuen en El Musical dos dels solistes professionals amb més experiència en el gènere musical, Mone i Toni Viñals, juntament amb un conjunt de músics professionals i cantants amateurs, alguns dels quals formen part de l’Orfeó Preuniversitari de Màlaga.

Des del 1995, més de 42.000 persones han participat, cantant, en els concerts organitzats per l’entitat, amb un públic que supera les 392.000 persones.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades