Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Web educaixa

Educaweb

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El joves reclamen fer més ús de les noves tecnologies a l’aula, i alhora demanen més relació i diàleg amb el professor

Barcelona, 9 Març 2016

TICA’T Punt de Trobada de Joves, Escola i Tecnologia és un projecte molt innovador en què han participat diverses escoles de Catalunya. Va néixer de la voluntat de saber quina és la percepció que tenen els estudiants sobre l’educació rebuda en noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

El projecte, que s’ha dut a terme exclusivament a partir de les opinions i experiències de joves estudiants, reflecteix la realitat actual de les TIC a l’aula i suggereix algunes pautes i idees per millorar-la.

El programa educatiu de l’Obra Social ”la Caixa”, eduCaixa, Facebook i educaweb són les entitats que, fermament compromeses amb el desenvolupament d’una educació de qualitat, han promogut aquest projecte.

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades