Tornar Tornar

Els Voluntaris de “la Caixa” van atendre més de 221.000 persones en situació de vulnerabilitat l’any passat a Espanya, un 50% més que el 2014

Madrid, 22 Març 2016

En el Programa de Voluntariat de ”la Caixa”, que fa deu anys que ajuda les persones que més ho necessiten, hi van participar, només el 2015, 7.677 voluntaris en més de 1.500 activitats d’àmbit local organitzades a tota Espanya.

A dia d’avui, els voluntaris participen en les accions solidàries a través de les 39 associacions de voluntaris de ”la Caixa” desplegades al territori.

Entre les activitats que porten a terme, les més habituals són l’acompanyament a persones grans i infants hospitalitzats i l’organització de jornades educatives, culturals i lúdiques amb col·lectius amb discapacitat o en risc d’exclusió social.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades