Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Pasqual Maragall

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Quan arribarà la vacuna de l’Alzheimer?

Barcelona, 30 Març 2016

L’acte, presentat pel periodista Carles Capdevila, ha comptat amb una xerrada del Dr. José Luís Molinuevo i amb la participació d’Antoni Comín, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya; el Dr. Jordi Camí, director de la fundació, Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa” i Cristina Maragall, portaveu i voluntària.

L’Estudi Alfa (Alzheimer i Famílies), impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Pasqual Maragall i en el qual participen 2.743 voluntaris, permetrà conèixer millor els processos que tenen lloc abans de l’inici de la malaltia de l’Alzheimer, per poder dissenyar intervencions per prevenir o retardar la seva aparició.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades