Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Pasqual Maragall

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Quan arribarà la vacuna de l’Alzheimer?

Barcelona, 30 Març 2016

L’acte, presentat pel periodista Carles Capdevila, ha comptat amb una xerrada del Dr. José Luís Molinuevo i amb la participació d’Antoni Comín, Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya; el Dr. Jordi Camí, director de la fundació, Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària ”la Caixa” i Cristina Maragall, portaveu i voluntària.

L’Estudi Alfa (Alzheimer i Famílies), impulsat per l’Obra Social ”la Caixa” i la Fundació Pasqual Maragall i en el qual participen 2.743 voluntaris, permetrà conèixer millor els processos que tenen lloc abans de l’inici de la malaltia de l’Alzheimer, per poder dissenyar intervencions per prevenir o retardar la seva aparició.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch