Tornar Tornar

L’Obra Social “la Caixa” commemora el centenari del seu programa de Gent Gran

Barcelona, 6 Abril 2016

CosmoCaixa Barcelona acull una cerimònia de celebració del centenari del Programa de Gent Gran de l’Obra Social ”la Caixa”, que el 1915 va celebrar el seu primer acte d’obra social, un homenatge a la vellesa a Sant Sadurní d’Anoia.

Han assistit a les jornades més de 570 persones grans, usuàries dels centres de persones grans propis de l’Obra Social ”la Caixa”, adscrits en conveni amb la Generalitat de Catalunya i ajuntaments de la província de Barcelona.

La conferència «Viure amb dignitat i autonomia. Claus per a la vida quotidiana» i una presentació de bones pràctiques voluntàries han servit per lloar el rol de les nostres persones grans, en un acte en què ells han estat els protagonistes i en el qual s’ha posat de manifest que les activitats contribueixen a millorar la seva qualitat de vida i a reforçar el seu paper actiu en la nostra societat.

Cada any, l’emblemàtic Programa de Gent Gran de l’entitat permet a més de 135.000 persones a la província de Barcelona255.500 a tota Catalunya– participar en activitats de foment de l’envelliment actiu i del bon tracte a aquest col·lectiu prioritari.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades