Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Cruyff

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Cruyff i l’Obra Social ”la Caixa” impulsen un projecte per promoure l’esport infantil i juvenil en zones desafavorides

Barcelona, 25 Abril 2016

Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, i Jordi Cruyff, en representació de la Fundació Cruyff, s’han reunit avui per tancar la ubicació i programació de l’acord per a la construcció i la dinamització de 13 Cruyff Courts a diferents províncies. Aquest acord se suma al que ja existeix amb la Fundació FC Barcelona per crear equipaments d’aquestes característiques a Catalunya.

Johan Cruyff, que avui hauria fet 69 anys, va deixar signat l’acord pocs dies abans de morir a Barcelona.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a objectiu fomentar l’esport entre infants i joves, transmetent valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la prevenció del sedentarisme o l’obesitat infantil.

La creació del Cruyff Court Xavi Hernández a Terrassa (Barcelona) va posar els fonaments d’aquest projecte conjunt. Andrés Iniesta se suma ara a la iniciativa donant suport a la creació del Cruyff Court Fuentealbilla a la seva localitat natal, al qual s’afegiran aquest any els Cruyff Courts Arteixo (A Coruña) i Valladolid.

«Avui, coincidint amb l’aniversari de Johan Cruyff, és un honor per a  l’Obra Social ”la Caixa” anunciar l’expansió de projectes en els quals va posar tot el seu esforç i tota la seva il·lusió amb l’objectiu d’inculcar valors a infants i joves a través del foment de l’esport en zones desafavorides. Continuarem donant suport a la tasca de la Fundació Cruyff perquè, de la mà i gràcies a l’inestimable llegat del Johan, podem ajudar moltes persones que ho necessiten», ha explicat el president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades