Tornar Tornar

Les 1.394 oficines de CaixaBank a Catalunya es mobilitzen per facilitar el consum de llet a les famílies desafavorides

Barcelona, 6 Maig 2016

La iniciativa impulsada per l’Obra Social ”la Caixa” en favor dels bancs dels aliments catalans posa a disposició de la causa les 1.394 oficines de CaixaBank a Catalunya i els centres associats a l’Obra Social ”la Caixa” per a la recollida de llet en aquesta segona edició de la campanya, que durarà dues setmanes, del 9 al 20 de maig.

Paral·lelament, des d’avui i fins al 15 de juliol, es podran fer donatius econòmics a través dels canals electrònics següents: pàgina de Microdonatius de ”la Caixa” (www.lacaixa.es/microdonatius), portal de ”la Caixa” (www.lacaixa.es), Línia Oberta, CaixaMòbil, canvi de Punts Estrella i SMS amb la paraula «LLET» al 28024. També es pot fer una aportació a www.granrecollidadellet.cat.

Actualment, els bancs dels aliments catalans atenen 235.637 persones a Catalunya -més de 41.000 de les quals són nens d’entre 1 i 16 anys- que tenen dificultats per accedir regularment al consum d’aliments bàsics com la llet.

La llet és un dels aliments més sol·licitats per les entitats socials que atenen col·lectius en risc d’exclusió, però encara no se’n recull una quantitat suficient per garantir-ne el consum mínim en famílies en situació de vulnerabilitat. Els bancs dels aliments catalans van distribuir l’any passat 4,39 milions de litres de llet.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades