Tornar Tornar

La campanya d’emergència humanitària a Síria de l’Obra Social “la Caixa” recull 190.000 euros

Barcelona, 13 Maig 2016

Quan entrem al sisè any del conflicte a Síria, més de la meitat de la seva població, uns 12 milions de persones,  han abandonat casa seva, de les quals  4,8 milions s’han convertit en refugiades i han buscat seguretat principalment als països veïns on suporten condicions de vida molt dures que es segueixen deteriorant-se sense que s’intueixi una solució a curt termini.

Amb l’objectiu de canalitzar els donatius solidaris de tots els ciutadans que se senten compromesos amb la població siriana, l’Obra Social ”la Caixa” va obrir un compte de microdonatius emmarcat en la línia d’Emergències i Acció Humanitària del seu programa de Cooperació Internacional. Un compte que s’ha tancat recentment amb un total aportat de 190.000 euros

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades