Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Fundación Jiménez Díaz amplien a Madrid el Programa per a l’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades

Madrid, 19 Maig 2016

L’Obra Social ”la Caixa” amplia el programa a Madrid posant en marxa un nou equip d’atenció psicosocial (EAPS) a través de l’Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz, que ofereix assistència a tres hospitals de Madrid, com també a dos equips de suport domiciliari.

Des del 2009, el Programa per a l’Atenció Integral a Persones amb Malalties Avançades de l’Obra Social ”la Caixa” s’ha anat consolidant i ampliant fins a arribar, actualment, a 109 hospitals de tot l’Estat espanyol i a 126 unitats de suport domiciliari, a través de 42 equips d’atenció psicosocial (EAPS).
 

A Madrid, ja en són un total de sis els EAPS que ofereixen una atenció integral que té en compte tant el suport emocional, social i espiritual del pacient i els seus familiars, com l’atenció al dol, el suport als professionals de cures pal·liatives i l’acompanyament a càrrec de voluntaris.

L’últim estudi d’efectivitat elaborat pel programa conclou que el dolor espiritual millora de manera significativa després de la intervenció dels EAPS

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades