Tornar Tornar

26 joves talents de tot l’Estat guanyen una estada a Silicon Valley per potenciar les seves habilitats emprenedores

Barcelona, 25 Maig 2016

Dels 1.313 equips d’alumnes de tot Espanya que van presentar els seus projectes, cinc han estat els guanyadors dels Premis Repte Emprèn amb un viatge formatiu a Silicon Valley, l’epicentre mundial de la innovació tecnològica.

L’objectiu principal de l’estada a Silicon Valley és que els cinc equips -cadascun constituït per entre quatre i sis estudiants d’ESO, batxillerat i cicles formatius- afrontin desafiaments que els serviran per millorar el seu projecte.

Els desafiaments han estat proposats pels cinc partners dels Premis Repte Emprèn: Fundació Everis, Eurest, SegurCaixa Adeslas, Hewlett Packard Enterprise i KPMG. Són cinc reptes que cada partner ha definit segons la naturalesa dels projectes i els objectius de la seva entitat.

Repte Emprèn reconeix els millors projectes emprenedors treballats amb el KitCaixa joves Emprenedors, una proposta educativa molt innovadora que l’Obra Social ”la Caixa” posa a disposició de les escoles d’Espanya amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de les competències bàsiques de l’alumnat.

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades