Tornar Tornar

Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món a CaixaForum Palma

Illes Balears, 1 Juny 2016

Una invitació a descobrir un escriptor que parla de nosaltres i del món. Aquest és l’esperit de Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món, una exposició espectacular sobre un escriptor, els seus orígens, els seus temes i personatges, l’activitat periodística que va desenvolupar al llarg de molts anys i la seva visió del món d’avui: el poder i els diners, el paper dels mitjans de comunicació, el turisme i l’especulació immobiliària.

El projecte, una col·laboració entre l’Obra Social ”la Caixa” i la Institució de les Lletres Catalanes, arriba quan es compleix el sisè aniversari de la mort de Baltasar Porcel (Andratx, 1937 – Barcelona, 2009). La mostra inclou animacions, audiovisuals, gravats antics, fotografies, mapes, il·lustracions i objectes que ens traslladen a diferents èpoques i que, a través de l’obra de l’escriptor, parlen de la lluita per la supervivència, els afanys personals i els sentiments col·lectius, la necessitat de ser un mateix i d’enfrontar-se al món, com els herois antics, en una aventura que dura tota la vida.

Amb l’objectiu de donar a conèixer la importància de l’obra de Porcel als més joves, a CaixaForum Palma la mostra tindrà una durada excepcional, per tal que el públic escolar pugui participar en les activitats educatives programades.

Baltasar Porcel. Mallorca, Barcelona, el món es podrà visitar del 2 de juny de 2016 al 8 de gener de 2017 a CaixaForum Palma (plaça de Weyler, 3, Palma)

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades