Tornar Tornar

Settecento. Obres mestres de la pintura italiana dels Staatliche Museen zu Berlin a CaixaForum Sagarossa

Saragossa, 2 Juny 2016

De Nàpols a Venècia, passant per Roma, Gènova o Bolonya. L’Obra Social ”la Caixa” presenta un viatge per la Itàlia del Segle de les Llums, un temps de grans canvis per a la societat i per a les arts a cavall del final del barroc i el neoclassicisme. En aquest context de plena transformació del pensament i el gust, Itàlia va continuar exercint una gran fascinació en altres artistes europeus.

Actualment, els Staatliche Museen zu Berlin (Museus Nacionals de Berlín) acullen un conjunt molt representatiu d’obres d’art d’aquest període fonamental de la història artística d’Itàlia. Una selecció de 45 obres mestres d’artistes com Francesco Guardi, Canaletto, Giuseppe Maria Crespi i Giovanni Battista Tiepolo arriba ara a CaixaForum Saragossa gràcies a Settecento, exposició organitzada per l’entitat en col·laboració amb la pinacoteca alemanya i que ofereix una imatge completa d’una època i la trajectòria dels seus principals creadors.

Es tracta de la primera vegada que aquestes col·leccions d’art italià dels Museus Nacionals de Berlín es poden contemplar al nostre país, i es podran veure únicament a CaixaForum Saragossa.

 
Settecento. Obres mestres de la pintura italiana dels Staatliche Museen zu Berlin es podrà visitar del 3 de juny al 13 de novembre de 2016 a CaixaForum Saragossa (av. d’Anselmo Clavé, 4)

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades