Tornar Tornar

José Luis Robles, guanyador del Concurs de Relats Escrits per Persones Grans 2016 de l’Obra Social ”la Caixa”

Madrid, 15 Juny 2016

A la vuitena edició del concurs, s’hi han presentat 1.337 relats escrits per persones grans procedents de totes les comunitats autònomes d’Espanya. La majoria dels autors procedeixen de la Comunitat de Madrid (293), Catalunya (204), Andalusia (158) i la Comunitat Valenciana (113). 
L’objectiu de la iniciativa, organitzada per l’Obra Social ”la Caixa” conjuntament amb Radio Nacional de España i amb la col·laboració de La Vanguardia, és estimular l’hàbit de la lectura i l’ús de la imaginació i l’activitat creativa entre la gent gran.

El guanyador del concurs, José Luis Robles, resident a Madrid, rebrà com a premi un ordinador, un trofeu, l’adaptació radiofònica del seu relat, Interior con ascensor, i la seva publicació a La Vanguardia i als webs de Radio Nacional de España i de l’Obra Social ”la Caixa”; a més, formarà part del jurat de la pròxima edició.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema