Tornar Tornar

alt-architecture. Comisart. Noves mirades sobre la Col·lecció ”la Caixa”. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 28 Juny 2016

Una altra arquitectura és possible. La nova proposta de CaixaForum Barcelona promou un acostament a projectes artístics que posen en qüestió les pràctiques dominants en l’arquitectura i l’urbanisme, ja sigui mitjançant la crítica i la reflexió o generant noves perspectives.

El projecte expositiu que proposen els joves comissaris Érika Goyarrola i Xurxo Ínsua convida els espectadors a qüestionar-se els models dominants d’accés a l’habitatge i als recursos urbans comuns. La mostra aplega 18 obres de 12 artistes: Rachel Whiteread, Daniel Chust Peters, Daniel Buren, Fernanda Fragateiro, Lara Almarcegui, Cao Guimarães i Pello Irazu, de la Col·lecció ”la Caixa” d’Art Contemporani; Carlos Bunga, Jordi Colomer i Gordon Matta-Clark, de la Col·lecció MACBA, i dues obres de Michel Le Belhomme i Fod, cedides pels mateixos artistes.

alt-architecture és la tercera i última de les mostres que s’han pogut veure a CaixaForum Barcelona aquesta temporada en el marc de Comisart, el programa per oferir oportunitats de professionalització al sector del comissariat i promoure noves mirades sobre els fons d’art contemporani de la Col·lecció ”la Caixa” i els fons de la Col·lecció MACBA.

alt-architecture es podrà visitar  del 29 de juny al 25 de setembre de 2016 a CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades