Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Art i Mecenatge

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” lliura a CaixaForum Madrid els Premis Art i Mecenatge 2016 a Carlos León, la galeria Guillermo de Osma i la col·lecció Archivo Lafuente

Madrid, 28 Juny 2016

CaixaForum Madrid acull la cerimònia de lliurament dels Premis Art i Mecenatge de ”la Caixa” 2016, que distingeixen el treball de les parts implicades en el procés de creació i divulgació de l’art: artistes, galeristes i col·leccionistes.

Els guardonats en la sisena edició dels Premis Art i Mecenatge en les seves tres categories han estat l’artista Carlos León, la galeria Guillermo de Osma de Madrid i l’Archivo Lafuente de Santander (col·lecció impulsada per José María Lafuente), que destaquen per la seva contribució, trajectòria i professionalitat, i també pel paper que tenen com a referents en els seus àmbits.

Amb una dotació global de 90.000 euros, aquests premis són una mostra del mecenatge exercit per la Fundació Bancària ”la Caixa”. Els premiats han rebut com a guardó una escultura feta per Miquel Barceló especialment per a aquests premis.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema