Tornar Tornar

L'Obra Social ”la Caixa” lliura 71 beques per cursar doctorats en universitats i centres de recerca de referència a Espanya

Barcelona, 28 Juny 2016

Es tracta de la tercera convocatòria del Programa Internacional de Beques de Doctorat ”la Caixa” ? Severo Ochoa, que atorga, en aquesta convocatòria, 46 beques per a estudiants espanyols i estrangers, i del Programa de Doctorat en Universitats Espanyoles, que concedeix 25 beques per a estudiants espanyols.

L’objectiu d’aquests dos programes és incorporar joves talents nacionals i internacionals a les universitats i centres de recerca de referència. Les beques de tots dos programes tenen una durada de quatre anys, i cadascuna està dotada amb 113.500 euros. Entre totes dues convocatòries, s’han rebut més de 2.140 sol·licituds.

«A l’Obra Social ”la Caixa” tenim la convicció que la inversió en ciència, en innovació, en cultura i en talent és de les inversions més rendibles que es poden fer en un país. Per això, el nostre pla estratègic té previst triplicar el pressupost destinat a investigació i formació d’excel·lència en els pròxims quatre anys, amb la premissa que l’aposta per la ciència repercuteix en el progrés de la societat en conjunt», ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró.


Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades