Tornar Tornar

Una expo més. CaixaForum Madrid

Madrid, 29 Juny 2016

Si entreu a Una expo més, hi veureu fotografies, dibuixos, llibres, còmics, cartells i fins i tot una pel·lícula. Per saber qui en són els autors, haureu d’arribar al final del recorregut. I és que, segurament, si en reveléssim les identitats només començar, llegiríeu les obres d’una altra manera.

El compromís social ha estat una part inherent de l’art i, en molts casos, una potent raó de ser. Els artistes han utilitzat les seves eines per donar a conèixer realitats desconegudes, injustícies i problemàtiques socials a través de les seves creacions. Però, què passa quan posem aquestes eines artístiques en mans de qui pateix aquestes desigualtats?

El programa Art For Change ”la Caixa” obre a CaixaForum Madrid Una expo més, que presenta set projectes artístics que pretenen mostrar com l’art pot contribuir en l’apoderament de persones en situació de vulnerabilitat.

Les set iniciatives que formen l’exposició han estat liderades per artistes o grups de creadors que han posat les seves eines de treball al servei d’aquests col·lectius perquè donin forma al seu missatge utilitzant la fotografia, el disseny o les arts visuals, entre d’altres disciplines artístiques.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema

El centre cultural de la Fundació ”la Caixa” acull l’exposició Top Secret. Cinema i espionatge, en una nova col·laboració amb la Cinémathèque Française que explora la història inèdita dels vincles entre els oficis d’actors i espies, i entre la ficció i els fets històrics.

CaixaForum Madrid se cita amb els grans espies del cinema