Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundación Joan Miró

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Joan Miró i l’Obra Social ”la Caixa” presenten l’exposició d’Ignasi Aballí Seqüència infinita.

Barcelona, 30 Juny 2016

Comissariada per l’artista i Martina Millà, el plantejament de l’exposició apunta la idea de continuïtat infinita i repetició oberta, tal com suggereix el títol.

Seqüència infinita, que s’allunya del format retrospectiu, és un recorregut per una selecció de 35 obres que permeten descobrir els aspectes clau de la producció d’Ignasi Aballí, tot destacantne les línies més actuals.

L’anàlisi de l’estructura del cinema i el llenguatge audiovisual, com també l’interès creixent de l’artista per la tècnica del vídeo són alguns dels girs que presenta el projecte.

D’entre la quinzena d’obres de nova creació, destaquen quatre videoinstal·lacions, la primera de les quals obre l’exposició amb set projeccions simultànies que aborden un dels temes centrals en la investigació de l’artista: el temps.

La documentació en vídeo d’una intervenció en una obra de Miró, produïda amb la col·laboració de la Fundació Han Nefkens, serveix Aballí per abundar en la seva reflexió sobre la pintura i les arts visuals.

L’artista també ha convertit en obra el procés de remodelació de les noves sales temporals de la Fundació Joan Miró, que s’estrenen amb la mostra, i que completen el projecte de reordenació dels espais expositius amb motiu del 40 aniversari.

Ignasi Aballí és el guardonat amb el Premi Joan Miró 2015, una distinció biennal atorgada per la Fundació Joan Miró i l’Obra Social ”la Caixa”, amb una dotació econòmica de 70.000 euros i la invitació a exposar la seva obra al llarg de 2016.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades