Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L'Obra Social ”la Caixa” i el Comitè Olímpic Espanyol llancen una app per detectar la transmissió del Zika entre els esportistes espanyols del Brasil 2016

Madrid, 19 Juliol 2016

La nova aplicació ha estat crreada per l’Hospital Clínic de Barcelona, ISGlobal i la Universitat Politècnica de Madrid, i neix amb l’objectiu de garantir la informació veraç, detectar i controlar possibles casos de Zika i altres malalties transmissibles.
Els esportistes de la delegació espanyola participaran en un protocol d’investigació liderat per l’ISGlobal i l’Hospital Clínic de Barcelona en el qual es recolliran mostres per fer-ne una anàlisi microbiològica.
L’Obra Social ”la Caixa” destina més de 60.000 euros al desenvolupament d’aquest projecte.

Notícies relacionades