Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” reforça l’Obra Social a Navarra i incrementa el seu pressupost fins a 13,5 milions d’euros el 2016

Navarra, 20 Juliol 2016

La presidenta del Govern de Navarra, Uxue Barkos, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat avui a Pamplona un acord que estableix la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social, educativa, científica i cultural per al 2016.

Com a reflex del seu lideratge financer a la Comunitat Foral a través de CaixaBank, l’entitat reforça el seu compromís amb Navarra i amb les necessitats dels seus ciutadans augmentant la seva inversió en obra social fins a 13,5 milions d’euros.

La lluita contra la pobresa i l’exclusió social, el foment de la contractació de col·lectius en situació de vulnerabilitat, l’atenció a persones amb malalties avançades, l’envelliment actiu i saludable de les persones grans i l’accés a un habitatge seran algunes de les línies d’actuació prioritàries per a l’Obra Social ”la Caixa” a l’apartat corresponent a l’acció social pròpia.

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, ha manifestat: «La inversió de l’Obra Social a Navarra ha augmentat ostensiblement en els darrers anys, la qual cosa ha fet patent el sòlid compromís de l’entitat amb la Comunitat Foral. Volem contribuir a construir un futur millor per als navarresos, especialment per a aquells que tenen menys oportunitats. Per això prioritzem els programes socials amb vocació transformadora».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades