Tornar Tornar

Compartir-ho

Imprimir la notícia

La Fundació Bancària ”la Caixa” crea un consell assessor d’experts en recerca de talla internacional

Barcelona, 25 Juliol 2016

El Pla Estratègic 2016-2019 de la Fundació Bancària ”la Caixa” consolida el compromís de l’entitat i incrementa el pressupost que anualment es destinarà a Obra Social, fins a arribar als 2.060 milions en els pròxims quatre anys.

En aquest Pla, el suport a la recerca biomèdica es defineix com una de les prioritats. Per això, l’Obra Social ”la Caixa” intensificarà el seu suport a la recerca, triplicant el pressupost dedicat a aquest àmbit fins a arribar als 90 milions d’euros el 2019. El Consell Assessor determinarà les prioritats i orientarà les fórmules d’intervenció i seguiment, entre altres funcions.

Els doctors Josep Baselga, Joan Massagué, Valentí Fuster, Pedro Alonso, Juan Ignacio Cirac, Josefina Castellví, Andreu Mas-Colell, Victòria Camps, Javier Solana, Israel Ruiz i Pere Berga s’incorporen al Consell Assessor, que estarà presidit per Isidre Fainé i dirigit per Jaume Giró.

«El suport a la recerca mèdica constitueix un pilar fonamental en la promoció del benestar de les generacions futures. Compromesa amb les persones i amb la societat, la Fundació Bancària multiplicarà els recursos destinats a la recerca per mitjà dels millors experts, amb l’objectiu de maximitzar-ne l’eficiència i el retorn», ha indicat Isidre Fainé, president de la Fundació Bancària ”la Caixa” i del Consell Assessor, que s’ha reunit avui a Barcelona.

 

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades

Què en sabem de la covid persistent?

Un Debat CaixaResearch analitzarà el que coneixem d’aquesta afecció amb múltiples símptomes que experimenta entre el 10 i el 20% de la població en recuperar-se de la malaltia inicial per COVID-19.

La Fundació ”la Caixa” explora el que sabem sobre la covid persistent en un nou Debat CaixaResearch