Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Fundació Banc dels Aliments

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’Obra Social ”la Caixa” i el Banc dels Aliments recullen 550.000 litres de llet en favor de famílies en risc d’exclusió social a Catalunya

Barcelona, 28 Juliol 2016

En el marc de la campanya «Cap nen sense bigoti» i gràcies a la generositat dels catalans, s’ha aconseguit reunir 550.000 litres de llet entre la recollida física en oficines i digital mitjançant canals electrònics. Aquesta suma es lliurarà als bancs d’aliments de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida que atenen famílies en situació de vulnerabilitat.

La iniciativa ha aconseguit mobilitzar, també, diferents empreses del sector de la restauració, així com múltiples personalitats del món de la cultura i l’esport que «s’han posat el bigoti» per la causa, i que han creat així una potent cadena de solidaritat a les xarxes socials.

La quantitat reunida a tot Espanya ascendeix a 1,5 milions de litres de llet, una suma que permetrà a 125.000 persones en situació de risc arribar al consum mínim de llet recomanat ?un litre per persona a la setmana? durant tres mesos.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat