Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la FESBAL recullen 1,5 milions de litres de llet en favor de famílies en risc d’exclusió social

Madrid, 28 Juliol 2016

En el marc de la campanya «Cap nen sense bigoti» i gràcies a la generositat dels espanyols, s’ha aconseguit reunir 1,5 milions de litres de llet entre la recollida física en oficines i digital mitjançant canals electrònics. Aquesta suma es lliurarà als bancs d’aliments provincials que atenen famílies en situació de risc d’exclusió social.

La iniciativa ha aconseguit mobilitzar, també, diferents empreses del sector de la restauració, així com múltiples personalitats del món de la cultura i l’esport que «s’han posat el bigoti» per la causa, i que han creat així una potent cadena de solidaritat a les xarxes socials.

La quantitat reunida a tot Espanya gràcies a la solidaritat dels ciutadans permetrà a 125.000 persones en situació de risc arribar al consum mínim de llet recomanat -un litre per persona a la semana- durant tres mesos.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades

Inauguració del Cruyff Court Jordi Alba

És l’onzè dels quinze Cruyff Courts que la Fundació Cruyff inaugura a Catalunya, arran de la col·laboració amb la Fundació ”la Caixa”, la Fundació Barça i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

La Fundació Cruyff, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça inauguren el Cruyff Court  Jordi Alba a l’Hospitalet de Llobregat