Tornar Tornar

Més de 3.000 persones en situació vulnerable tindran accés a un habitatge temporal

Madrid, 10 Agost 2016

La convocatòria d’Habitatges temporals d’inclusió social 2016 concedeix ajudes a projectes que treballen per la integració social i la vida independent de persones en situació de vulnerabilitat mitjançant programes d’inclusió residencial.

Aquesta convocatòria s’emmarca en el Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de l’Obra Social ”la Caixa”, que enguany destinarà 17 milions d’euros a projectes a tot l’Estat.

Dels 299 projectes presentats en aquesta convocatòria, 45 han estat els seleccionats que atendran més de 3.000 persones en situació vulnerable. La majoria són dones desemparades i joves ex-tutelats, seguit de persones amb addiccions, famílies recent immigrades i persones sense sostre. 

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha reiterat el compromís de l’entitat per “ajudar a construir una societat més justa, igualitària i integradora, on les persones que més ho necessiten puguin millorar la seva qualitat de vida”.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades