Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Lleida

Compartir-ho

Imprimir la notícia

L’art com a provocació i la consciència vers el nostre planeta marcaran la temporada 2016-2017 de CaixaForum Lleida

Lleida, 8 Setembre 2016

L’Obra Social ”la Caixa” detalla la programació de CaixaForum Lleida per a la temporada 2016-2017, marcada per una oferta global dissenyada per a tots els públics.

Durant l’any 2015, les 48 exposicions programades als set centres CaixaForum van rebre més de 2,1 milions de visitants. CaixaForum Lleida va acollir més de 580 activitats l’any passat, que van rebre el suport de més de 60.000 visitants.

La nova temporada arrencarà amb l’exposició Mediterrani. El nostre mar, com mai l’has vist, una visió d’aquest mar des dels seus orígens, tot descobrint les seves particularitats biològiques i geològiques, i amb la novetat d’incloure elements en els quals el públic ha col·laborat directament.

CaixaForum Lleida acollirà també Gestos iconoclastes, imatges heterodoxes, una mostra d’art contemporani que convida els espectadors a reflexionar sobre el fenomen de la destrucció i el reaprofitament de les imatges, amb manipulacions que en canvien radicalment el sentit.

Com és habitual dins la programació de CaixaForum Lleida, hi haurà espai per a la sensibilització social, amb l’exposició My world, a l’entorn dels reptes a què s’enfronta la humanitat per millorar la vida de les persones i protegir el planeta.

CaixaForum Lleida oferirà un any més un elevat nombre d’activitats dedicades a tots els públics per tal que, més que mai, sigui un espai de trobada entre la cultura i la ciutadania.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades