Tornar Tornar

Prop de 9.000 escoles de tot el país van treballar amb eduCaixa durant el curs 2015-2016 per complementar l’educació formal

Barcelona, 9 Setembre 2016

eduCaixa és la proposta educativa de l’Obra Social ”la Caixa” que complementa l’educació formal de les escoles amb recursos i activitats que ajuden a ampliar els coneixements dels alumnes i propicien el seu desenvolupament personal durant l’etapa escolar.

El projecte eduCaixa va arribar a 2.335.654 alumnes durant el curs passat, i en el curs que ara comença hi participaran encara més escolars, amb l’objectiu que les noves generacions tinguin l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat enfocada en el desenvolupament de les competències bàsiques.

A través del portal www.eduCaixa.com, la comunitat educativa disposa d’una gran varietat de recursos multimèdia i materials descarregables, com també d’un espai d’interacció i de sol·licitud de materials físics per fer servir a l’aula. Com a resultat, l’any passat més de 850.000 usuaris van accedir a la plataforma en línia.

Les exposicions itinerants i els centres propis de l’Obra Social ”la Caixa” acullen part de les propostes i activitats d’eduCaixa adaptades a les necessitats educatives de cada territori. Els centres CaixaForum de tot Espanya van rebre prop de 200.000 escolars al llarg del 2015.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades