Tornar Tornar

”la Caixa” llença un nou Observatori Social per oferir un diagnòstic de la realitat obert a tots

Madrid, 15 Setembre 2016

El primer dossier d’aquesta publicació aborda l’eficàcia de l’educació com a ascensor social, independentment del cicle econòmic, el sexe o l’edat

L’Observatori Social de “la Caixa” inclou un baròmetre, articles, entrevistes i ressenyes signades per experts. Aquesta eina s’actualitzarà constantment amb gràfics interactius, vídeos i continguts d’interès per la societat en matèria d’inclusió social, educació, ciència i cultura.

En el primer número, el sistema educatiu i la seva relació amb altres indicadors socials i laborals és el teló de fons d’aquest exhaustiu informe. L’estudi analitza fins a quin punt l’educació continua actuant com a protector eficaç davant el risc de desocupació al nostre país.

L’autor defensa que invertir en capital humà constitueix una via útil per a la promoció social i la mobilitat intergeneracional ascendent, fins i tot en la fase recessiva del cicle econòmic i amb independència d’altres factors.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Dossier L’educació com a ascensor social

Notícies relacionades