Tornar Tornar

Enllaços recomanats

CaixaForum Tarragona

Compartir-ho

Imprimir la notícia

Sorolla i el mar Mediterrani, protagonistes de la programació de CaixaForum Tarragona per a la temporada 2016-2017

Tarragona, 21 Setembre 2016

L’Obra Social ”la Caixa” detalla la programació de CaixaForum Tarragona per a la temporada 2016-2017, marcada per una oferta global dissenyada per a tots els públics.

Durant l’any 2015, les 48 exposicions programades als set centres CaixaForum van rebre més de 2,1 milions de visitants. CaixaForum Tarragona va acollir més de vuit-centes activitats entre setembre del 2015 i agost del 2016, que van rebre el suport de més de 86.000 persones.

La nova temporada arrencarà amb Sorolla. Apunts a la sorra, una mostra centrada en la faceta de dibuixant del pintor valencià. Mitjançant una selecció de dibuixos en contraposició amb algunes de les obres fonamentals de Sorolla, el visitant podrà aprofundir en aquesta vessant de la seva producció pictòrica.

CaixaForum Tarragona acollirà també l’exposició Mediterrani. El nostre mar com mai l’has vist, una visió d’aquest mar des dels seus orígens, tot descobrint-ne les particularitats biològiques i geològiques, i amb la novetat d’incloure-hi elements en els quals el públic ha col·laborat directament.

CaixaForum Tarragona oferirà, un any més, un intens nombre d’activitats dedicades a tots els públics per tal que, més que mai, sigui un espai de trobada entre la cultura i la ciutadania.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades