Tornar Tornar

Parlem de drogues des de l'exposició itinerant de Segovia

Segòvia, 4 Octubre 2016

A través del Programa “Parlem de drogues”, la Fundació Bancària ”la Caixa” té la voluntat de fer arribar el programa de prevenció del consum de drogues a poblacions de tota Espanya
L’exposició interactiva “Parlem de drogues” s’emmarca dins de la col·laboració entre la Fundació Bancària ”la Caixa”, l’Ajuntament de Segòvia i la Conselleria de Família i Igualtat d’Oportunitats de la Junta de Castella i Lleó. La seva principal finalitat és sensibilitzar i prevenir els joves davant les drogues, tema que s’aborda de manera integral mitjançant l’oferiment de recursos d’informació, orientació i formació a les famílies, la comunitat educativa, els professionals de la salut i els joves. L’objectiu últim és proporcionar tota la informació necessària per prendre decisions responsables.
Segons l’Enquesta Estatal sobre Ús de Drogues en Estudiants d’Ensenyaments Secundaris de 2014 (ESTUDES) l’alcohol i el tabac, seguits del cànnabis són les drogues més consumides pels estudiants espanyols. El segueixen, per aquest ordre, hipnosedants, cocaïna, al·lucinògens, èxtasi i amfetamines.
Els eixos d’aquest programa es posen en marxa també a Internet a través del web www.parlemdedrogues.org, un portal a disposició del professorat i l’alumnat de secundària, que ofereix una visita en 3D a l’exposició interactiva Parlem de drogues. 

Notícies relacionades