Tornar Tornar

Un Thyssen mai vist. CaixaForum Barcelona

Barcelona, 3 Novembre 2016

El 1992 obria les seves portes al Palau de Villahermosa de Madrid el Museo Thyssen-Bornemisza, format per una col·lecció admirable que oferia un recorregut per l’art des del segle XIII fins a les darreries del segle XX.

El museu celebra ara el seu 25è aniversari, i ho fa col·laborant de nou amb l’Obra Social ”la Caixa” per permetre que viatgi fins a CaixaForum Barcelona la selecció més gran d’obres que han sortit mai de les seves sales.

N’és el resultat Un Thyssen mai vist, un projecte excepcional per diversos motius. En primer lloc, per l’oportunitat que representa poder contemplar 63 obres fonamentals de la col·lecció ThyssenBornemisza en una exposició irrepetible. També per l’ordre inèdit que proposa l’exposició, més enllà de l’estructura cronològica habitual a les sales madrilenyes, estimulant noves lectures i analogies pictòriques excepcionals entre artistes de segles i geografies llunyanes. Fra Angelico conviu amb El Greco i Marc Chagall; Hans Memling amb Ticià, Picasso i Lucian Freud; Jan Bruegel amb Gustave Courbet i Emil Nolde; i Canaletto amb Camille Pissarro i Wassili Kandinski, entre molts d’altres.

Un Thyssen mai vist es podrà vistar del 4 de novembre de 2016 al 5 de febrer de 2017 a CaixaForum Barcelona (av. de Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

La reproducció de les imatges proporcionades està autoritzada exclusivament per a la promoció en els mitjans de comunicació de l’exposició Un Thyssen mai vist als centres CaixaForum a Espanya i durant el període de temps en què tingui lloc l’exposició.
Les imatges no es poden fer servir per usos aliens a la comunicació de l’exposició ni es poden emmagatzemar en arxius fotogràfics.
Les imatges no es poden retocar, editar, reenquadrar, tallar ni alterar de qualsevol manera.
És obligatori fer constar el peu de foto i el copyright de la imatge.
No es podran fer servir més de 7 imatges en l’article.

En els mitjans digitals, les imatges publicades han d’estar en una resolució inferior a 100 píxels por polsada (PPP).
Per a usos a pàgina sencera o qualsevol altre ús de les imatges, si us plau, contacteu amb [email protected]

Notícies relacionades