Tornar Tornar

L’Obra Social ”la Caixa” i la Comunitat de Madrid intensifiquen la seva acció social a la Cañada Real

Madrid, 23 Novembre 2016

L’Obra Social ”la Caixa” i la Conselleria de Presidència, Justícia i Portaveu del Govern de la Comunitat de Madrid han reforçat el seu compromís amb tres programes d’acció social a la Cañada Real Galiana: CaixaProinfància, Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural i Incorpora.
 

Les principals línies d’actuació al territori són el foment d’accions que afavoreixin la convivència ciutadana intercultural, l’atenció a la infància en situació o risc d’exclusió social i la inserció sociolaboral de col·lectius amb especials dificultats per accedir al mercat de treball.

L’Obra Social ”la Caixa” impulsa, dinamitza i coordina els tres programes a la zona a través de les entitats socials referents i en estreta col·laboració amb el Comissionat del Govern de la Comunitat de Madrid per a la Cañada Real Galiana.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades