Tornar Tornar

La Fundación CajaCanarias i l’Obra Social ”la Caixa”, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife presenten l’exposició Il·lusionisme, màgia o ciència?

Santa Cruz de Tenerife, 30 Novembre 2016

Convertir-se en una aranya, veure com levita un gran engranatge, créixer i fer-se petit com ho va fer l’Alícia al país de les meravelles? Els visitants de l’exposició Il·lusionisme, màgia o ciència? podran experimentar totes aquestes il·lusions, i moltes més, creades pels sentits.

El cervell és una fàbrica d’il·lusions. Però què és una il·lusió? És un producte mental, resultat de fenòmens sensorials i cognitius, una combinació entre el que es percep de la realitat i el que se n’espera. El nostre cervell és el responsable de tot aquest procés.

Crear una il·lusió és preparar tots els ingredients per fer posible la percepció d’una realitat improbable. En aquesta tasca, hi poden intervenir les disciplines més variades, com ara la psicologia, les tècniques de comunicació, les arts escèniques, la física, la química, l’arquitectura, l’enginyeria o la matemàtica.

Il·lusionisme, màgia o ciència?, organitzada per la Fundación CajaCanarias i l’Obra Social ”la Caixa”, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Cruz de Tenerife, mostra la base científica de l’il·lusionisme i convida a conèixer com s’aconsegueix la sensació que l’impossible resulti probable als nostres ulls. En la mostra, completament interactiva, no hi falten experiments i trucs. Aquest recorregut màgic es fa a l’envelat instal·lat la Avinguda d’Anaga fins al 29 de gener

 

 

Més informació a la nota de premsa en PDF


Notícies relacionades