Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Gobierno de Cantabria

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” destina 3,5 milions d’euros a actuacions d’Obra Social a Cantàbria

Cantàbria, 2 Desembre 2016

El president del Govern de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han firmat avui a Santander un acord marc que recull la col·laboració entre totes dues institucions en matèria d’acció social i cultural per al període 2016-2017.

”la Caixa” destinarà 3,5 milions d’euros anuals al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social a Cantàbria el 2016 i el 2017.

L’Obra Social ”la Caixa” reforça amb aquest acord el seu compromís amb les necessitats dels càntabres i potencia els projectes socials adreçats a la lluita contra l’exclusió i a facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits.

El director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, ha explicat: «Avui no només anunciem el pressupost de l’Obra Social. Avui, sobretot, fem patent el nostre compromís creixent amb aquesta comunitat a la qual ens uneixen tantes coses, amb l’objectiu de contribuir a millorar el benestar dels càntabres de la mà del Govern i amb un èmfasi especial en les persones en situació de vulnerabilitat».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades