Tornar Tornar

Un total de 654 cantants interpretaran a Madrid el concert participatiu d’El Messies de l’Obra Social ”la Caixa” sota la direcció de Harry Christophers

Madrid, 13 Desembre 2016

L’Obra Social ”la Caixa” presenta el concert participatiu d’El Messies de Händel, que arriba ja a l’onzena edició consecutiva a la ciutat de Madrid i que se celebrarà a l’Auditori Nacional de Música els dies 13 i 14 de desembre a les 19.30 hores.

El format participatiu fa d’aquest concert una proposta única i diferent d’entre totes les que es promouen a Madrid en aquestes dates. L’organització d’un concert amb l’oratori de Händel a càrrec de ”la Caixa” ja és una tradició a Madrid, on se celebra des del 2006 en aquest format, que vol estimular la pràctica social del cant i reconèixer la tasca que es duu a terme des de les associacions corals.

Aquesta interpretació conjunta d’El Messies ha registrat un rècord absolut de participació en l’onzena edició, amb un total de 654 cantants no professionals en els dos concerts programats per ”la Caixa”.

Després d’un intens treball de preparació que va començar al mes d’octubre, aquests aficionats cantaran algunes de les parts corals del conegut oratori de Händel juntament amb el cor i l’orquestra The Sixteen, els solistes Carolyn Sampson (soprano), Catherine Wyn-Rogers (contralt), Joshua Ellicott (tenor) i Henry Waddington (baix), i sota la batuta del reconegut director Harry Christophers.

Des del 1995, més de 47.000 persones han participat, cantant, en els concerts organitzats per l’entitat, amb un públic que supera les 428.000 persones. Aquest any, l’Obra Social ”la Caixa” organitza 27 concerts participatius en 20 ciutats d’arreu de l’Estat, amb prop de 5.000 cantants aficionats.

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades