Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Junta de Extremadura

Compartir-ho

Imprimir la notícia

”la Caixa” destina 4,5 milions d'euros a actuacions d'Obra Social a Extremadura

Badajoz, 19 Desembre 2016

El president de la Junta d’Extremadura, Guillermo Fernández Vara, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han signat avui a Mèrida un acord marc que recull la col·laboració entre ambdues institucions en matèria d’acció social i cultural per al període 2016-2017.

”la Caixa” destinarà 4,5 milions d’euros anuals al desenvolupament de programes i activitats d’Obra Social a Extremadura el 2016 i el 2017, reforçant amb aquest acord el seu compromís amb les necessitats dels extremenys.

El conveni subscrit preveu la potenciació del programa Incorpora, per facilitar la integració laboral de col·lectius desafavorits. Així mateix, s’iniciarà el desplegament a Extremadura d’un altre programa estratègic, CaixaProinfància, de lluita contra la pobresa infantil.

Segons ha explicat el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, «amb la signatura d’aquest acord de col·laboració fem patent la nostra implicació creixent amb aquesta comunitat per la qual apostem decididament. Volem contribuir a la millora del benestar dels extremenys a través de la Junta, en especial de les persones que estan en situació de vulnerabilitat».

Més informació a la nota de premsa en PDF

Notícies relacionades