Tornar Tornar

Enllaços recomanats

Convocatòries 2017

Compartir-ho

Imprimir la notícia

El 2016, l'Obra Social ”la Caixa” ha destinat més de 20 milions d'euros a entitats socials de tot el país

Madrid, 12 Gener 2017

325.500 persones de tot Espanya en situació vulnerable han tingut oportunitats de millora l’any 2016 gràcies als ajuts concedits per l’Obra Social ”la Caixa” a través de les set convocatòries que anualment obre el seu Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials.

El 2017, les set convocatòries continuaran incloent els àmbits següents: envelliment i discapacitat, pobresa infantil i exclusió social, ocupació, vida rural, interculturalitat, habitatge i art per a la millora social.

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha expressat el compromís de l’entitat amb «les noves accions de transformació social que millorin la qualitat de vida de les persones en situació vulnerable, principalment facilitant-los un procés d’apoderament

Més informació a la nota de premsa en PDF

 

Notícies relacionades